Dragă femeie

       Dragă femeie, ești minunată și frumoasă. Încearcă să simți și să știi acest adevăr, nu aștepta să ți-l spună alții. Uneori așteptarea e foarte lungă, iar anii pleacă, lăsându-ne doar amintiri...
     Ești minunată chiar și atunci când plângi, tind să cred că anume când plângi ești sinceră, în primul rând cu tine. Lacrimile scot din tine ceea ce nu poți scoate prin cuvinte. Iar asta e o adevărată eliberare.
Ești fermecătoare când râzi din tot sufletul și te bucuri, ca un copil, de o nouă zi, de soare, de iarbă, de flori, de curcubeu, de ploaie, de zăpadă, de acadelele pe băț.

Ești minunată atunci când gătești, când speli perdele sau mături în bucătărie, pentru că nu te definește ceea ce faci, ci atitudinea și dăruirea cu care le faci.
Ești bogată atunci când ții în brațe pui mici de om, când omul iubit te îmbrățișează și te lasă să dormi mai mult în zilele de weekend, când simți că nu ești singură, când ai pe cine adormi, pe cine învăța să facă primii pași, pe cine aștepta.
Poate ți se pare banal, dar nu există bogăție mai mare ca viața. Ține minte mereu că viața e despre a trăi. Aici ai ocazia să-ți joci cel mai bine rolul. Să trăiești.
Ești tu când ești tristă, supărată, dezamăgită sau furioasă și să nu-ți fie rușine că ești uneori așa. Învață să crezi că aceste emoții sunt umbre ale tale, iar umbra nu ascunde decât lumina. Puternică și strălucitoare.  Vorbește cu tine, descoperă-te cum vrei.
Fă ceea ce te face cu adevărat fericită. Scrie, cântă, citește, împletește, vorbește cu oamenii, dansează, fă sport, îmbracă-te cum vrei, plimbă-te, iubește...

Crede în ce vrei tu, oamenii oricum o să te vorbească pe la spate. Nu e greșit să crezi în ceva ce alții nu găsesc sens, e cumplit să nu crezi în nimic.
Iubește tot ceea ce faci. Nu e nimic mai important că iubirea. 
Iubește toți oamenii, chiar și pe cei care nu te suportă. Ei astfel își strigă nevoia de iubire. De asta sunt așa reci și goi.
Ești fermecătoare atunci când zâmbești!
Ești strălucitoare atunci când privirea ta e luminoasă, sinceră, profundă.
Prea mult timp te-ai comparat cu alte femei, acum e timpul să fii tu, să fii ca tine. Nu mai este nimeni ca tine. Toți suntem diferiți.
Fii unică!
Ești frumoasă și minunată. 
Ești vers, cântec, poezie, dans...
Ești roua dimineții și blândețea nopții...
Ești emoție, ești iubire...
Ești frumoasă și minunată!

Sursa foto Pixabay

Jurnalul unei zâne este și pe Facebook. Te aștept și acolo. Mulțumesc pentru vizită ❤️

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

"Teleneşti, ĩţi ducem faima!" a ajuns ĩn Irlanda. Avem o ediţie femininã. Astãzi ne mândrim cu Ana Chihai!!!

Interpreta Aurica Cordineanu își deschide sufletul în cadrul proiectului "Telenești, îți ducem faima!"

Cele mai importante întâlniri ale vieții