O viata avem

   Dragostea ne inalta si ne deschide ochii sufletului, doar prin dragoste ajungem sa intelegem sensul vietii, doar dragostea ne apropie de absolut si doar prin dragoste obtinem eternitatea. Dragostea are multe posibilitati, dupa mine DARUIREA este cea mai importanta. Prin daruire mentinem focul dragostei aprins, doar daruindu-ne intram in dansul luminilor sufletesti si prin acest vals al iubirii aducem bucuria, fericirea, feeria si frumusetea impreuna, iar acest tandem ne da aripi cu care zburam tot mai sus pina ce tu nu mai esti tu, ci esti insasi iubirea, esti pasarea menita sa daruie iubire, esti copilul naiv si curat, esti forta magica a timpului, tu nu-l controlezi pentru ca el este vesnic, tu esti intregul univers.
Da, acest dans se termina si ajungi din zbor cu picioarele pe pamint, dar asta doar in lumea fizica, rationala, pentru ca in sufletul tau tu dansezi mereu, atita timp cit iubesti!!!
Am citit recent ca oamenii nu cauta fericirea, ci siguranta si nu stiu ce sa cred, dar ma bintuie un gind ca anume asa stau lucrurile. Oamenii prietenesc, se casatoresc, zimbesc din anumite interese, ca sa indeplineasca anumite cerinte si de obicei cerinta lider este materialismul, care ucide sentimentele frumoase, pure si romantismul, dind nastere fatarniciei si cruzimii.
Oamenii cauta siguranta si o gasesc, dar e o siguranta nesigura, care ofera mai multe temeri decit incredere. Aceasta siguranta ii duce pe inalte piedestaluri, le ofera mandrie, cinism, ei descopera unica unitate de masura a tuturor lucrurilor - materialismul, sub diferite forme.
Dar pina la urma toti isi doresc sa fie fericiti, sa iubeasca, sa fie iubiti, pacat ca unii din noi considera ca fericirea si siguranta sunt straine una alteia, pentru ca doar un om fericit obtine siguranta.
   Iubeste ca sa fii fericit si atunci siguranta va veni singura, fara s-o cauti, pentru ca ea nu traieste separat de fericire.
Si vai de sufletele celor care nu vor sa inteleaga acest lucru, care cautind siguranta, gasesc doar aparenta ei, si sufletul va imbatrini si se va chinui in lipsa fericirii, iar cei care cred ca au gasit siguranta fara fericire se inseala pentru ca da! au gasit totul la nivel de materie, iar la nivel spiritual formeaza goluri, goluri care dor, goluri care te sfisiie si care nasc regrete...Singuri ne alegem calea!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

"Teleneşti, ĩţi ducem faima!" a ajuns ĩn Irlanda. Avem o ediţie femininã. Astãzi ne mândrim cu Ana Chihai!!!

Interpreta Aurica Cordineanu își deschide sufletul în cadrul proiectului "Telenești, îți ducem faima!"

Cele mai importante întâlniri ale vieții