Fericirea e pretutindeni!!!!!!!!!!

                                           
    Fericirea e o pasare,o pasare a fiecaruia din noi, ea iubeste libertatea si inaltul cerului. Oricat de inalte ar fi idealurile noastre,prin vointa ajungem la inaltime. E un zbor usor, un zbor pe care noi il numim viata, chiar daca suntem cu picioarele pe pamint. Zborul unei pasari e cel mai clar mod de a transmite dragostea de viata, simplitatea ei si perfectiunea. 

      Fericiti suntem ca respiram, ca mergem, auzim si vedem. Nu e fericire ceea ce numim noi ca asteptam, am desenat undeva in mintea noastra un tipar al fericirii, fiecare in felul sau si asteptam sa prinda viata, asteptam sa fim fericiti! 

Zborul pasarilor e frumos, lin si plin de viata. Pasarile isi zboara viata in fiecare secunda, chiar si puii stiu ca zborul este menirea si fericirea lor si incep sa traiasca, chiar daca fara experienta, cu fiecare ora, zborul lor este mai gratios. Ma uit la zborul pasarilor si vad un sentiment puternic de prietenie, zbor in grupuri,extraordinar de frumos,un dans fermecator, un dans al vietii, un imn al bucuriei. In stoluri merg in tarile calde si in stoluri se reintorc linga noi sa ne transmita gingasie si iubire. 
Noi, oamenii, ignoram prietenia, pentru a dezvolta egoismul, ne dorim cit mai mult, vrem totul pentru noi, ne este frica sa recunoastem unele sentimente, traim in propriul plac si nu ne pasa de nimic ce este impersonal noua. Cu o rindunica nu faci primavara, tot astfel si noi, singuri nu obtinem nimic, singuri devenim singuratici si nefericiti. Insa fericirea e oricind cu noi, uitam sa multumim ca suntem fericiti, ca traim si zburam,uitam sa zimbim sortii si ne departam de toate cele frumoase. 

Zborul nostru ar trebui sa fie ca cel al pasarilor,lin, fara vesnica graba,in stol si sa ne directionam cu fiece zi cit mai sus. Fericirea noastra este aici si acum, nu trebuie sa ratam acest dar de la dumnezeu, fericirea este cit cuprinzi cu ochiul, ea creste in noi o data cu fiecare bataie a inimii, hai sa fim fericiti, sa fim asa cum ne este menirea, si chiar daca facem planuri cu viata noastra s-o facem din fericire pentru viata intru fericirea noastra. 

Doamne, iti multumesc ca respir, scriu, iubesc. Sunt o femeie fericita si asta ma face sa traiesc ca o pasare, cu idealuri inalte, cu iubire fata de semenii mei si cu dorinta de a trai fiecare clipa Sunt fericita acum, voi fi fericita mereu, pentru ca iubesc viata si ea imi da bunastare si multa dragoste. 

Multumesc soarelui care rasare in fiecare dimineata, cerului, care ne deschide noi orizonturi senine, multumesc naturii ca exista, multumesc doamne pentru cele sapte zile ale inceputului si pentru toate zilele noastre pline de viata si natura.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

"Teleneşti, ĩţi ducem faima!" a ajuns ĩn Irlanda. Avem o ediţie femininã. Astãzi ne mândrim cu Ana Chihai!!!

Interpreta Aurica Cordineanu își deschide sufletul în cadrul proiectului "Telenești, îți ducem faima!"

Cele mai importante întâlniri ale vieții